Mitt motto

LOVE YOUR LIFE AND LOVE YOURSELF 


Jag heter Ellen Henrysson och är 22 år gammal. Jag jobbar i nuläget på en skola som fritids och idrottslärare. På min fritid så är jag gruppträningsinstruktör för bodypump, x-fit, TABATA, och cirkelträning. Den roligaste träningen jag vet är träning som får mig att ta i lite extra att orka pressa sig utanför sin komfortzon, det är då jag mår som bäst hur jobbigt det än är. Jag älskar att tävla och att utmana mig själv, att hela tiden utvecklas och att pressa mina egna gränser. 

Jag har hela mitt liv hållt på med idrott på ett eller annat sätt. Jag började som liten med att spela fotboll och sedan fortsatte jag med andra sporter. När jag sedan började gymnasiet så valde jag att läsa Idrottsprogrammet med inriktning fotboll.  Jag  skadade sedan korsbandet och fick tyvärr avsluta min fotbollskarriär. Då hittade jag gymträningen och löpningen som blev min stora passion. Efter några tuffa år med allt för mycket träning och för lite energi så sa kroppen ifrån och jag fick fokusera på att bli frisk och jobba mig tillbaka till en stark kropp. Idag har jag kommit ur det och har aldrig varit nöjdare med livet. Jag tror att alla i livet kommer gå igenom en tuff period någon gång, men jag ska säga att jag har aldrig fått ut så mycket av något som varit så jobbigt och psykiskt påfrestande. Under de åren jobbade jag otroligt mycket med mig själv. Det fick mig att växa som person jag hittade glädjen igen och hittade mig själv som den personen jag är idag . Jag vill hjälpa människor att förrändra till att hitta sig själva att känna att man lever de liv man vill och förtjänar. Jag vill hjälpa människor att lyckas att driva sig själv framåt hela tiden trots tuffa eller lättare perioder i livet. 

Jag valde att bli personlig tränare och kostrådgivare för det är något jag alltid brunnit för. Jag mår bra av att se personer lyckas att se motivationen växa i deras ögon att se glädjen hos andra får mig själv att må bra. Jag brinner för att få människor att må bra, att hitta sig själv. Alla är vi unika och har vår egna historia och låt den vara endel av dig. 

Se möjligheterna, se dig själv, lär dig älska dig själv precis som du är och lev ditt liv så bra du bara kan. Du förtjänar det bästa! 

LOVE YOUR LIFE & LOVE YOURSELF