PERSONLIG TRÄNING

Varför personlig träning ? 

Du får hjälp med att sätta mål och får en träningsplan för att nå dem.

Att ha en bokad tid med en PT gör att träningen i större utsträckning blir av då vi sätter upp mål tillsammans som vi ska nå ihop. 

Du ökar din motivation då vi sätter mål som du når upp till och hittar glädjen i träningen. Vi hittar träningen som passar bäst för just dig! 

Du minskar risken för skador och sjukdomar och kan då leva ett lyckligare och bättre liv. 

Du får bättre självförtroende och självkänsla 

Du kommer att träna utanför din komfortzon vilket gör att du utvecklas snabbare och får bättre tankar och resultat ut av din träning. 

PERSONLIG TRÄNING 

VI GÅR IGENOM:
Var befinner du dig nu? Tester? Mätningar? 

Hälsostatus skador? sjukdomar? 

Vad vill du uppnå och varför?
Hur ska du nå ditt mål och vilka hinder finns?
När vill du nå ditt mål?

Vad är det som motiverar dig?

Träningen kan bedrivas på: 

GYM:  

Jag har kontrakt med GYM22  där jag kommer att bedriva min verksamhet. Det är ett fulltutrustat gym. Där de finns tillgång till det vi behöver för att kunna nå ditt mål. 

UTOMHUS:

Ute finns det fantastiska möjligheter till att kunna träna och använda sin kropp i olika miljöer och redksap. Lär du dig att träna i alla väder så är chansen större till att det blir hållbart då är det inte "yttre" faktorer som påverkar dig utan du själv bestämmer över träningen oavsett väderlek. Vi kör utomhusträning på valfri plats ex: friluftsområde, park, trädgård, stadsmiljö allt efter ditt önskemål.  

HEMMA HOS DIG: 

Detta är ett perferkt tillfälle för dig som har svårt att komma ifrån hemma p.g.a. av barn eller om man har svårt för att gå till gymmet och känner sig bekvämare hemma i vardagsrummet. Hemmet har många möjligheter till att göra smarta och effektiva pass.